De Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) opent volgende week vrijdag een kantoor aan de Zuidas in Amsterdam. De bedoeling is om opleidingsprogramma’s voor executives op locatie aan te bieden.

Geen zin om te reizen

Door een kantoor aan de Zuidas te openen hoopt RSM meer bekendheid te krijgen in Amsterdam. De Rotterdamse business school wil haar opleidingen voor executives dichter bij de klanten brengen. “De ervaring leert dat veel mensen na een dag werken geen zin hebben om twee of drie avonden in de week naar Rotterdam te reizen voor onderwijs”, aldus Marianne Schouten, woordvoerder van RSM. “Met het nieuwe kantoor kunnen we onze contacten op de Zuidas intensiveren, want daar zitten veel van onze klanten.”

Contactpunt

Het kantoor dient ook als contactpunt voor andere informatie over RSM. Iemand die een MBA in Rotterdam wil volgen kan er terecht. Ook kan het kantoor bedrijven in contact brengen met afgestudeerden van RSM, hoewel dat niet de eerste bekommernis van de twee medewerkers is.

In de komende maanden worden de eerste opleidingsprogramma’s aangeboden. De vestiging aan de Zuidas is het eerste externe kantoor van RSM. TF