Lekkage bij ingang Etude

Tijdens de heftige regenbui van gistermiddag bleef het in het H-gebouw bij de ingang van restaurant de Etude niet droog.

ICT-medewerker Donald Heering kwam aan het einde van de middag een klein watervalletje tegen in het H-gebouw, belde het Erasmus Facilitair Bedrijf (EFB) en plaatste een filmpje op Twitter. Hij was niet de enige die bij het waterspektakel stond te kijken: “Een dame van de kantine stond ook foto’s te maken. Het kwam echt hard naar beneden.”

Geen schade

Gelukkig bleef de schade beperkt. Heering: “In de technische ruimte vlakbij was niks aan de hand, en EFB was er snel bij.” Het heeft gisteren niet alleen in het H-gebouw gelekt. “Ook in de UB kwam wat water naar beneden,” vertelt Jacco Neleman van EUR persvoorlichting: Beide lekkages konden snel verholpen worden, en hebben geen grote┬áschade veroorzaakt. IS

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.