Steunpilaren in Carrousel

Tijdens de campusverbouwing zijn er lichte scheurtjes opgetreden in een steunpunt van de Carrousel. Uit voorzorg is een klein gedeelte van de kantine voorzien van extra steunpilaren (‘stempels’).  

Gedurende de bouw van de parkeergarage worden regelmatig metingen gedaan naar de stabiliteit van de damwanden en de muren van de gebouwen eromheen. In overleg met BAM is besloten om de stempels  te plaatsen.

In december 2011 werden dezelfde maatregelen getroffen om een ander steunpunt te beveiligen.

Er bestaat op dit moment geen risico op verdere beschadigingen.  

Beide steunpunten worden na de zomervakantie hersteld. AP

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »