Haal een nieuw verhaal: ruil je oude boeken in voor een nieuw exemplaar.

Studium Generale en Erasmus Cultuur organiseren in samenwerking met de Studystore op 23 mei een boekenmarkt. Alles wat leesbaar is, is welkom: literatuur, studieboeken of damesromannetjes, Nederlands- of Engelstalig.

Het idee is simpel: lever je eigen boek of boeken in, en kies in ruil daarvoor een ander tweedehands exemplaar uit. Mocht je zelf niks te ruilen hebben, dan kun je ook gewoon boeken kopen. Het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan de Stichting Lezen en Schrijven, dat laaggeletterdheid in Nederland wil voorkomen en verminderen.

De boekenmarkt wordt gehouden op het Tinbergenplaza of in de hal van het L-gebouw, afhankelijk van het weer. Ruilboeken kunnen vanaf 20 mei worden ingeleverd bij de Studystore, waar je een tegoedbon krijgt om een boek op de markt te kiezen. Mocht je voor deze tijd al boeken willen inleveren, dan kan dat bij het kantoor van Studium Generale en Erasmus Cultuur, in kamer E1-38. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website. IS