Het Amerikaanse koffieconcern opent op maandag 7 mei de eerste Rotterdamse vestiging op campus Woudestein. Het gaat om een samenwerking tussen cateraar Albron en Starbucks.

De Starbucks komt op de plaats van de huidige coffeecorner in het L-gebouw. Tot en met 4 mei vinden er nog werkzaamheden plaats, maar een groot bord in de gang telt al af tot de dag dat menig koffieliefhebber zijn hart kan ophalen.

Twitter

Eén van het is Arjan van der Star. Op Twitter laat hij weten dat zijn gebeden zijn verhoord. Erwin Euser zegt: “Slechte zaak voor mijn portemonnee.” En Isabel Heijtlager bedankt de universiteit voor de komst van de koffieketen. “Er komt een Starbucks op de campus van het Erasmus. Je begrijpt mijn blijdschap. Dankuuuuu Erasmushelden!”

Lauwe reacties

In tegenstelling tot de vreugdekreten op Twitter, reageren de studenten in De Carrousel vandaag lauw. Zo wisten een aantal niet eens dat er een Starbucks op de campus komt, sommigen drinken geen koffie en anderen vinden het veel te duur.

Albron en Starbucks willen nog niet reageren. CH