De rode loper wordt uitgerold en heel wat trays frisdrank worden naar binnen gereden. De ‘EFR-Business Week’ staat op het punt te beginnen.

De eerste genodigden lopen het A-gebouw in. Een man in pak vraagt de toezichthouder op de parkeerplaats waar de aula is. “Ja, het is heel jammer dat het hier zo’n puinzooi is op de campus”, zegt de beheerder lachend.

 ‘EFR-Business Week’ staat op het punt te beginnen.

Eigen cateraar

Voor de achteruitgang staan vier ovens. De organisatie maakt gebruik van een andere cateraar dan Albron. Het is voor Z&M Delicatessen niet toegestaan gebruik te maken van de faciliteiten van de huiscateraar, daarom hebben zij hun eigen spullen moeten meebrengen. “Dat is heel lastig”, zegt Eveline de Wit van de EFR-Business Week. “Er moet veel gecheckt worden qua stroomvoorziening, maar we hebben vaak genoeg bij elkaar gezeten. Het komt dus helemaal goed.”

Biologisch

De organisatie koos voor Z&M Delicatessen omdat zij biologisch eten levert. “Dit en de manier waarop het gepresenteerd wordt, vonden we erg goed bij het ‘Out of the box’-thema passen”, legt De Wit uit.

The Opening Day start om half vier. Meer informatie vind je hier. CH