Vanaf vrijdag 24 februari 17.00 uur tot en met zondag 26 februari ligt de mail voor EUR-studenten plat. De mailaccounts worden dan gemigreerd naar de nieuwe dienst van de Erasmus Universiteit Rotterdam: 24EUR7 (twentyfeurseven).

Na de migratie kunnen studenten via de gebruikelijke ingangen weer inloggen en vinden ze hun e-mails terug. Documenten die op de Student Volgende Storage (SVS) staan opgeslagen, worden niet meegenomen in de migratie. Die moet je als student zelf verplaatsen naar het 24EUR7-account. De instructie hiervoor staat op de homepage van 24EUR7.

  • een mailbox van 10 GB (vergelijk: 50 MB met oude mailvoorziening)
  • een elektronische agenda
  • een adressenboek waarin alle EUR-studenten staan vermeld
  • 25 GB opslagruimte (vergelijk: momenteel 100 MB met SVS)
  • de mogelijkheid om bestanden te delen met elkaar en met docenten
  • online versies van Word, PowerPoint, Excel en OneNote tot je beschikking
  • 24EUR7 is eenvoudig te gebruiken op Smartphones en tablets