De Erasmus Universiteit wordt gastheer van het Landelijke Congres der Bestuurskunde in 2013. Jaarlijks komen er zo’n 750 studenten, wetenschappers en professionals op dit evenement af.

Het congres is een initiatief van het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen. Zij streeft ernaar om wetenschap en praktijk met elkaar in contact te brengen. Voor het binnenhalen van dit tweedaagse evenement moest onze sociale faculteitsvereniging strijden tegen de bestuurskundevereniging uit Nijmegen. De presentatie van Cedo Nulli heeft indruk gemaakt, want ze won met zeven tegen vier stemmen.

Er wordt nu een groep van acht bestuurskundestudenten gevormd die komend collegejaar het LCB gaat organiseren. Op 23 februari om 19:00 uur is er een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde bestuurskundestudenten in T3-10.

Het LCB vindt plaats in mei 2013.

EvdE