Jan Kees de Jager terug op de EUR

Minister Jan Kees de Jager geeft volgende week woensdag een gastcollege aan de Erasmus Universiteit. Hij zal studenten iets leren over ‘orde in de overheidsfinanciën’.

De Jager studeerde aan de Universiteit Nyenrode waar hij in 1990 een Bachelor of Business Administration behaalde. Daarna studeerde hij aan de Erasmus Universiteit. Hier heeft hij in 1994 twee doctoraalexamens afgerond: sociologische economie en bedrijfseconomie. In 1996 studeerde hij ook af aan de EUR, dit keer in Nederlands recht.

Gastcollege

Datum: woensdag 15 februari 2012

Locatie: Oxfordzaal M1-12

Start 10.00 uur

Eind 11.00 uur

Het college is voor iedereen toegankelijk en aan het einde is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »