Brakkie van de dag:

Marloes

Hoe verder de Eurekaweek vordert, hoe brakker de studenten worden. Daarom zoekt EM elke dag het brakste exemplaar. Vandaag: Marloes, masterstudent Human Resource Management, en is voor de 2e keer gids.

Hoe laat was je gisteren – woensdag- thuis?

“Half drie, dus dat valt wel mee. Ik was moe en was m’n groepje kwijt. Ik heb tot 10 uur vanochtend geslapen, dus ik kan er weer tegen vanavond.”

Waar heb je gefeest?

“Met mijn groepje was ik bij Laurentius. DJ Vato Gonzalez draaide, dat was heel gezellig.”

Waar werd je vanochtend wakker?

“In mijn eigen kamer. Ik woon samen met een disuutgenootje, we zijn lid bij NSR.”

Naast wie werd je wakker?

“Alleen.”

Hoogtepunt van woensdag?

“De partyboot van Laurentius. Die lag klaar bij het park in De Esch. We hebben een uurtje gevaren: onder de Erasmusbrug door en weer terug. Aan boord was er gratis bier, dus ik kwam wel een beetje teut van de boot.”

En het dieptepunt?

“Geen idee.”

Brakkie van de dag:

Ivo Romijn

 

De tweede brakkie van vandaag  – dinsdag was het er bij ingeschoten, dus vandaag twee exemplaren – is bedrijfskundestudent Ivo Romijn.

Brakheidscijfer?

“7,5. Ik zit er aardig doorheen, daarom ga ik vanavond na het eten naar huis. Aankomend weekend ga ik ook weer naar ‘Decibel’, dus dan moet ik weer een beetje fit zijn.”

Hoe laat was je gisteren – woensdag- thuis?

“Ik lag om kart over vijf in mijn slaapzakje in de sporthal op campus Woudestein. En om half negen moest ik er weer uit, want de sporthal moet om negen uur weer leeg zijn. Gemiddeld heb ik vier á vijf uur per nacht geslapen in de afgelopen nachten.”

Waar heb je gisteren gefeest?

“Bij SSR en RSG. Dit was veruit de beste avond tot nu toe: goede muziek en niet te warm. Op maandag was ik bij Laurentius, maar daar was de muziek veel te hard. Dinsdag bij RSC vond ik het wat te rustig.”

Word je ergens lid?

“Misschien word ik in mijn tweede jaar lid van het RSG. Bij de andere verenigingen zit je teveel vast aan verplichtingen is mijn idee.”

Hoogtepunt van de hele Eurekaweek?

“Gisternacht was echt top.”

En het dieptepunt?

“Het vroege opstaan.”

Ben je blij dat je de Eurekaweek hebt meegemaakt?

“Ja, hier had je bij moeten zijn.”