Doldwaze Donderdag in Beeld

Veel sport-, gezelligheids- en andersoortige verenigingen waren aanwezig op het Doldwaze Donderdagmiddagfestival. De VVD trok de aandacht met een rodeostier, ANB Amro met een ‘Wipe Out‘-parcours en poffertjes, en de Chinese studentenvereniging CSA-EUR ontketende een fanatiek kussengevecht. Wie geen zin had in actie, kon neerploffen in de vele zitzakken of loungebanken. 

De Eurekaweekcommissie houdt nauwlettend de buienradar in de gaten. Gelukkig vielen er ’s middags slechts een paar kleine buitjes. Pas aan het eind van de middag ging het harder regenen. 

Je móet opvallen om de aandacht van de verzadigde eerstejaars te vangen. Deze meisjes promootten de jongerenverzekering van Univé door een fiets te verloten. Maar de Rotterdamse eerstejaars liepen er niet echt warm voor. “In andere universiteitssteden waren studenten enthousiaster.” 

Schuilen voor de regen in een knalroze opblaasolifant van SSR-R

 

De rij voor het ‘Wipe-Out’-parcours bleef lang. Blijkbaar wilde iedereen graag een vlucht boven Rotterdam winnen. Wie als snelst het einde van de hindernisbaan had bereikt, mocht meevliegen. 

Poncho’s had de Eurekaweekcommissie in overvloed ingeslagen.

Een meneer van Haarhuis Generatoren uit Ootmarsum kijkt toe. Dit bedrijf zorgt al jaren voor de stroomvoorziening op de informatiemarkt en de Doldwaze Donderdag.