EM reist mee naar India

China, Brazilië en nu India. Weer gaat een missie met vooraanstaande wetenschappers en bestuurders van de Erasmus Universiteit de grens over. Maar waarom eigenlijk en wat gebeurt er tijdens zo’n trip?

Dat vroeg ik me al af sinds ik drie jaar geleden hoofdredacteur werd van EM. Er zou eens iemand van het universiteitsblad mee moeten om met eigen ogen te zien wat al die goede voornemens nu feitelijk opleveren? En wat vinden de collega’s in de bezochte landen eigenlijk van het bezoek? Hoe leven studenten daar? Antwoord vinden op deze vragen en meer, is mijn missie in India. Via deze blog zal ik daar – als het lukt dagelijks – verslag van doen. Later in Erasmus Magazine volgen de uitgebreide verhalen.

Vragen of opmerkingen? Laat het me weten!

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.