Correctie symposium Moreel Kapitaal

De aanvangstijd van het symposium ‘Moreel kapitaal’ is niet correct genoemd in de rubriek ‘Vooraf’ in EM 20 van 4 juni. De juiste aanvangstijd is 13.30 – 17.00 uur en niet 19.30 uur.

Aanvulling

Integrand verzorgt ook stages

In het artikel ‘De weg naar meer dan studeren alleen’ in EM 7 staat Integrand niet vermeld als stagebemiddelaar. Behalve bemiddeling tussen tussen student en bedrijf, helpt deze organisatie studenten ook met het verbeteren van hun CV en motivatiebrieven. >>>

Navigators Rotterdam wél meer nieuwe leden

In EM #3 staat dat de studentenvereniging NSR dit jaar 55 nieuwe leden zou hebben binnengehaald tijdens de Eurekaweek, tegenover 76 vorig jaar. Het tegenovergestelde is echter waar. Dat betekent dat er dit jaar 21 studenten meer dan vorig jaar lid zijn geworden tijdens de Eurekaweek.