EM Service

EM Service is de (gratis) informatierubriek van Erasmus Magazine, waarin faculteiten, studentenverenigingen, afdelingen en andere interne organisaties van de Erasmus Universiteit niet-commerciële mededelingen kunnen plaatsen.

MAIL NAAR: [email protected]

Deadline is op dinsdag in de oneven weken

Nadere informatie bij Erasmus Magazine, tel. 010-4081115.

EUR-berichten

Studentenverenigingen

Integrand Rotterdam

Integrand Rotterdam is per september op zoek naar nieuwe bestuursleden! Wil jij je cv upgraden, veel in contact komen met het bedrijfsleven (met multinationals, maar ook met MKB), in teamverband werken en een supergezellig en leerzaam jaar tegemoet gaan?! Denk dan eens aan een bestuursjaar bij Integrand Rotterdam! Check onze site www.integrand.nl of neem contact met ons op via 010-4081799.

LSVb

Wil jij wat betekenen voor studerend Nederland? De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zoekt nieuwe medewerkers & stagiaires. Kijk snel op www.LSVb.nl!

Sport

Erasmus Sport Centrum

010 – 4081875

[email protected]

www.erasmussport.nl

Openingstijden zomerperiode

Van 26 juni t/m 22 augustus zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag, van 12.00 tot 21.00 uur, en in het weekend gesloten.

Zomerrooster 2010

Op www.erasmussport.nl vind je het zomerrooster, geldig in de periode van maandag 28 juni tot en met vrijdag 3 september.

Overig

Integrand Rotterdam

Integrand Rotterdam is per september op zoek naar nieuwe bestuursleden! Wil jij je cv upgraden, veel in contact komen met het bedrijfsleven (met multinationals, maar ook met MKB), in teamverband werken en een supergezellig en leerzaam jaar tegemoet gaan?! Denk dan eens aan een bestuursjaar bij Integrand Rotterdam! Check onze site www.integrand.nl of neem contact met ons op via 010-4081799.

LSVb

Wil jij wat betekenen voor studerend Nederland? De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zoekt nieuwe medewerkers & stagiaires. Kijk snel op www.LSVb.nl! 

 

Cultuur

EUR-Identity Manager

Via de nieuwe EUR-Identity Manager pas je eenvoudig je contactgegevens aan! Stel daarnaast een autoreply in of voeg een pasfoto toe. Kijk voor alle mogelijkheden op www.eur.nl/adresgids

Huisstijl helpdesk

De stafafdeling Marketing & Communicatie (SMC) is verantwoordelijk voor het merkenbeleid en de universitaire huisstijl. Met algemene vragen over huisstijl en/of corporate branding kunt u bij SMC terecht via [email protected]  Neem voor specifieke vragen contact op met de huisstijlcoördinator van uw faculteit. Kijk voor meer informatie op www.eur.nl/huisstijl > huisstijlhelpdesk

Voor een goed ontwerp

Voor al je communicatiemiddelen op zoek naar een ontwerpbureau? De stafafdeling Marketing & Communicatie raadt drie bureaus aan. Zij zijn volledig op de hoogte van de EUR – huisstijl. Medewerkers die gebruik willen maken van deze bureaus kunnen meer informatie terugvinden op www.eur.nl/huisstijl > ontwerpbureaus

EUR-berichten

Inschrijving collegejaar ‘10/ ‘11

Niet vergeten! Tijdig (her)inschrijving in Studielink,

print de machtiging, ondertekenen + opsturen!

EUR-Identity Manager

Via de nieuwe EUR-Identity Manager pas je eenvoudig je contactgegevens aan! Stel daarnaast een autoreply in of voeg een pasfoto toe. Kijk voor alle mogelijkheden op www.eur.nl/adresgids

Huisstijl helpdesk

De stafafdeling Marketing & Communicatie (SMC) is verantwoordelijk voor het merkenbeleid en de universitaire huisstijl. Met algemene vragen over huisstijl en/of corporate branding kunt u bij SMC terecht via [email protected]  Neem voor specifieke vragen contact op met de huisstijlcoördinator van uw faculteit. Kijk voor meer informatie op www.eur.nl/huisstijl > huisstijlhelpdesk

Voor een goed ontwerp

Voor al je communicatiemiddelen op zoek naar een ontwerpbureau? De stafafdeling Marketing & Communicatie raadt drie bureaus aan. Zij zijn volledig op de hoogte van de EUR – huisstijl. Medewerkers die gebruik willen maken van deze bureaus kunnen meer informatie terugvinden op www.eur.nl/huisstijl > ontwerpbureaus

Erasmus Sport Centrum

010 – 4081875

[email protected]

www.erasmussport.nl

Openingstijden zomerperiode

Van 26 juni t/m 22 augustus zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag, van 12.00 tot 21.00 uur, en in het weekend gesloten.

Zomerrooster 2010

Op www.erasmussport.nl vind je het zomerrooster, geldig in de periode van maandag 28 juni tot en met vrijdag 3 september.