Wouter Bos geeft gastcollege

De opleiding Bestuurskunde heeft de Minister van financiën, Wouter Bos, bereid gevonden een gastcollege te geven over de financiële crisis. Hij zal op 16 februari 2008 een korte inleiding geven op de EUR. Na zijn college krijgen de studenten de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het is niet de eerste maal dat een Minister van financiën een verhaal komt houden als gastdocent bij het bachelorvak Inleiding Economie. Regelmatig heeft de vorige minister van Financiën, Gerrit Zalm, bestuurskunde studenten een kijkje in de keuken gegeven.

Datum: 16 februari 2008

Locatie: Forumzaal, M-gebouw

Tijd: 13.00-15.00, zaal open 12.30 uur

Gratis toegang, vol is vol.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer ‘Don't expect real hockey here’. The Never Less hockey club is mostly about having fun, and less about playing seri… twitter.com/i/web/status/93336… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »