Marc Loth verlaat EUR

Per 1 februari 2009 draagt decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Marc Loth zijn decanaat over. Hij is voorgedragen voor benoeming als raadsheer in de Hoge Raad. Loth noemt de functie een jongensdroom die hij niet kan laten schieten.

Het College van Bestuur heeft een vertrouwenscommissie aangesteld die op zoek gaat naar een geschikte kandidaat om het decanaat bij rechten te vervullen. Momenteel werkt de commissie aan een profielschets in samenwerking met de faculteit. LS

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.