Bron: youtu.be

“Het is als het eindexamenfeest dat ik nooit heb gehad vanwege corona”, vertelt student Iona enthousiast. Een andere student zegt: “Als het feest weer op zo’n chique locatie is, kom ik volgend jaar zeker weer.” Niklas zegt: “Ik heb nog nooit in een kerk gedanst, het is geweldig!”

Om de sfeer te er goed in te brengen, begon de avond met een violist die moderne hits speelde en daarna een koor dat op het podium kwam voordat de DJ’s begonnen. Hendrik zegt: “Ik zing niet vaak voor mensen. Dit is misschien wel het hoogtepunt van mijn zangcarrière.”

Het Erasmus Gala is een startup opgezet door de studenten Myouska en Max met meer dan 5 medewerkers. Myouska zegt: “Er zijn geen feesten waar iedereen, elke Erasmus-student uit welke studierichting dan ook, samen kan komen. We hopen dat het Erasmus Gala mensen verbindt.”

Het thema van de avond was Spring Tie. Frederik stak een bloem in zijn jaszak om bij het thema te blijven: “Ik ben mijn oorspronkelijke bloem onderweg hierheen kwijtgeraakt. Ik heb deze gevonden in een struik achter de kerk.”

Night of the songs Laurenskerk Eurekaweek

Lees meer

Het dak eraf bij afsluiter in Laurenskerk

Een groots feest in de Laurenskerk vormt het einde van de Eurekaweek: honderden…