Bron: www.youtube.com

De meeste studenten waren het eens met de resultaten van hun topartiesten en -nummers van 2023. “Mijn favoriete artiest was Bad Bunny en het favoriete nummer was Ojitos Lindos”, zei Santiago. “Ja, ik ging naar een concert van The Weeknd en ik denk dat hij daarom ook mijn meest beluisterde artiest was in juni, toen het concert plaatsvond”, zei Juco.

Sommigen waren verrast door het resultaat van hun Spotify Wrapped. “Ik had niet verwacht dat er zoveel droevige liedjes in mijn topvijf zouden staan. Blijkbaar staan alle liedjes van mijn droevige afspeellijst in de top”, besefte Vera. “Mijn favoriete artiest was heel random. Het was Justin Hurwitz, hij is een componist”, zei Linda.

Hanneke had niet door naar wat voor soort liedjes ze het meest luisterde. “Er stond één christelijke band in, wat niet heel verrassend is omdat ik christelijk ben. Maar ik wist niet dat ik er zoveel naar had geluisterd.”

Sommige studenten zijn het niet helemaal eens met hun Wrapped-resultaten. “Voor mijn gevoel klopt het niet. Ik weet dat dat wel zo is, ik bedoel, ze hebben alle data, maar je hebt het gevoel dat je meest geluisterde artiesten en je meest geluisterde liedjes heel erg kunnen kunnen verschillen”, zei Philip.