Studenten Erin (Management of International Social Challenges) en Friso (Economie en Rechten) zijn allebei lid van de Universiteitsraad, Friso voor de partij Aeffix en Erin als enig onafhankelijk lid. Erin komt uit een Brabants dorpje en Friso uit de stad. Zij ziet graag het positieve in de mens, Friso is wat cynischer ingesteld. Ondanks al hun verschillen kunnen ze het goed vinden en hebben ze vaak levendige discussies over onderwerpen die studenten raken.

In de eerste aflevering van Erin en Friso: De Brabo en de Pessimist praat het tweetal over de ‘pechgeneratie’. Heeft deze generatie echt zoveel pech of valt het allemaal wel mee? En wat heb je er eigenlijk aan om jezelf als pechstudent te bestempelen, vraagt vooral Friso zich af. Luister de eerste aflevering nu op Spotify, iTunes en andere podcastplatforms.