Het koude water helpt je uit je comfortzone en zorgt voor een frisse nieuwe blik, is het idee van de organiserende studentenvereniging Extraordinary Life. Een paar studenten willen liever vanaf de pier het water in omdat ze bang zijn voor zand aan hun kleren. De rest gaat vanaf het strand. Twee minuten later staat iedereen weer op het droge.

“Ik zie het vooral als uitdaging en persoonlijke ontwikkeling”, zegt Jaqueline Geihe (Management of International Social Challenges), “maar ook als onderdeel van mijn training.” Ze doet aan Braziliaanse Jiu Jitsu. Persoonlijke ontwikkeling is ook voor Aidan Brinda (International Bachelor Communication and Management) een reden om mee te doen aan de duik. “Ik heb het nu echt heel koud”, zegt hij achteraf. “Ik had mijn sokken aan moeten doen.”

Pre dive 2_Em polar dive 2023_ Shrey Khurana
Deelnemers warmen op voor het koude water. Beeld door: Shrey Khurana
Intro 2_Em polar dive 2023_ Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
Pre dive_Em polar dive 2023_ Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
Dive1_EM Polar dive 2023_Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
After dive4_Em polar dive 2023_ Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
After dive_Em polar dive 2023_ Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
Jaqueline Geihe_EM polar Dive 2023_Shrey Khurana
Jaqueline Beeld door: Shrey Khurana
Friendship_EM Polar dive 2023_Shrey Khurana
Aidan (rechts) Beeld door: Shrey Khurana
Friendship2_EM Polar dive 2023_Shrey Khurana
Beeld door: Shrey Khurana
Lees één reactie