Vervuiling, wildplassen en geluidsoverlast: de bewoners in de wijk Kralingen zijn er klaar mee. Ook bewoner André van Wijk (tevens voorzitter van bewonersvereniging Lusthofkwartier) heeft regelmatig te maken met studenten die zich asociaal gedragen en deelt tijdens de uitzending zijn ervaringen: studenten maken lawaai tot in de late uurtjes of kotsen zijn tuinbank onder. Hoe heeft het zover kunnen komen? En wat kunnen studenten en burgers er aan doen? Tijdens de uitzending gaan we hier dieper op in.

De uitzending is live te zien op donderdagochtend om 9.00 uur, in dit artikel, of via Youtube, Facebook of Instagram. Na afloop is de uitzending ook nog terug te kijken.

EM TV op 14 oktokber Bron: youtu.be

Live vanuit Polak

De uitzending van EM TV begint donderdagochtend om 9 uur en wordt deze week live vanuit het Polakgebouw uitgezonden.

EM TV is dit collegejaar elke twee weken te zien via Youtube, Facebook en op deze plek. EM TV is de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergronden, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke twee weken (normaal gesproken op donderdag om 9.00 uur) gaan we live en daarna zijn we terug te zien op de website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.