https://youtu.be/KE7zopUY_bs

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

marloes-3

De vorige uitzending

EM TV: EUR-atleten kijken uit naar Tokio, al wordt het ‘quarantaine, testen, wedstrijden’

De aflevering van EM TV van donderdag stond in het teken van de Olympische Spelen.…