Bron: www.youtube.com

Het is Erasmus Magazine gelukt om een exclusief interview met Sheep with sign te regelen. Het Instagramaccount van het entrepreneurSHEEP is in een korte tijd razend populair geworden, maar ondanks de populariteit blijft de ware identiteit achter het account onbekend. In het interview met @sheepwithsign worden ingezonden vragen op de typische manier van de schaap beantwoord, om zo toch iets meer van de identiteit te weten te komen.

Populariteit

Op de vraag “Wat is @sheepwithsign?” geeft het schaap als antwoord dat het “The most amazing Instagram account on campus” is. De populariteit dankt het account aan de creatieve en hilarische opmerkingen waarmee de schaap rondom de universiteit en in Rotterdam poseert.

Het schaap legt ons uit wat het doel van het Instagramaccount is. “We try to put out there what students cannot say themselves.” Zo neemt @sheepwithsign de spreekfunctie op zich, door met antwoorden te poseren die gerelateerd zijn aan studenten en het studentenleven.

Creatieve uitlaatklep

@sheepwithsign heeft in een korte tijd Instagram weten te veroveren. Het account is tijdens de lockdown ontstaan toen de universiteit en de activiteiten op de campus moesten sluiten. De sluiting heeft voor het idee bij de EntrepreneurSHEEP gezorgd. Het project dient als creatieve uitlaatklep waarbij  tegelijkertijd de studenten thuis worden geëntertaind.