https://www.youtube.com/watch?v=hExzWYHkuwk&list=PL4hfiGgg-cGqoS6dQK_qsfWtId88YX_sw&index=6

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Verder in EM TV natuurlijk het wekelijkse nieuwsoverzicht. Ook nemen we een kijkje in de keuken van restaurant sMaak. Dat wordt volledig gerund door EUR-studenten en vluchtelingen. Studentenvereniging Enactus helpt de studenten met hun businessmodel.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

tessa-paul

Bekijk hier de vorige uitzending

EM TV: Wat betekent coronasneltesten voor EUR-studenten?

De Erasmus Universiteit start per 1 maart samen met het Erasmus Medisch Centrum, de…