https://youtu.be/4eYuF0Uae1s

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Verder in EM TV natuurlijk het wekelijkse nieuwsoverzicht. Ook nemen we een kijkje bij een digitale kookwedstrijd: Erasmus Sustainability Hub organiseert de Mystery Box challenge.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

emtv stil

Bekijk de vorige aflevering

EM TV: Hoe online evenementen studenten bij elkaar brengen

Hoe overleven studieverenigingen de pandemie en hoe steunen zij hun leden en elkaar? Te…

Nog geen reactie — begin de discussie!