Wat gebeurt er als er zeven studiegenoten uit verschillende landen in één huis wonen? Dario, Simeon, Martina, Andrea, Ben, Youri en Lara volgen de studie International Bachelor Economics and Business Economics en wonen sinds vorig jaar met z’n allen in Kralingen. Speciaal voor ons speelt Ben een meesterwerk van Bach op zijn cello, laat Dario zijn schoenencollectie zien en deelt de rest sappige verhalen over hun huisfeestjes. Bekijk hier de video:

https://www.youtube.com/watch?v=TTn53n7z9Cw&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

vlcsnap-2019-01-11-11h35m32s574

Lees meer

Studentenhuis The Palace: ‘Wij eten elke avond samen’

Elke maand bezoeken verslaggevers Ferayed en Alp een bijzonder studentenhuis. In deze…