De studentenorganisatie New Fashion Society (NFS) gaf in samenwerking met Erasmus Sustainability Hub een kijkje in de duurzame mode-industrie. Er namen vijf mode-ontwerpers deel aan de tentoonstelling: Elements of Freedom legt de nadruk op goede arbeidsomstandigheden en het minimaliseren van de carbon footprint; NOUMENON’s ontwerpen zijn veganistisch en PETA-goedgekeurd; Het grafisch ontwerp van A.J.Mets streeft ernaar om meer bioproducten te gebruiken in plaats van industriële katoen; TWIMMS hergebruikt denim om unieke verhalen te etaleren; en ChillFish recycleert alledaagse materialen in coole jassen.

Hoe ziet de milieuvriendelijke modetentoonstelling eruit? Bekijk hier de video.

https://www.youtube.com/watch?v=d8hdusgnXU0&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

Nog geen reactie — begin de discussie!