De studentenorganisatie New Fashion Society (NFS) gaf in samenwerking met Erasmus Sustainability Hub een kijkje in de duurzame mode-industrie. Er namen vijf mode-ontwerpers deel aan de tentoonstelling: Elements of Freedom legt de nadruk op goede arbeidsomstandigheden en het minimaliseren van de carbon footprint; NOUMENON’s ontwerpen zijn veganistisch en PETA-goedgekeurd; Het grafisch ontwerp van A.J.Mets streeft ernaar om meer bioproducten te gebruiken in plaats van industriële katoen; TWIMMS hergebruikt denim om unieke verhalen te etaleren; en ChillFish recycleert alledaagse materialen in coole jassen.

Hoe ziet de milieuvriendelijke modetentoonstelling eruit? Bekijk hier de video.

https://www.youtube.com/watch?v=d8hdusgnXU0&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.