Ruim zestig medewerkers van de universiteit gingen afgelopen dinsdag curlen bij de Schaatsbaan Rotterdam. Voor de meesten was het de eerste kennismaking met de sport. Het curlen is een van de vele activiteiten tijdens het 21e Lustrumjaar van de universiteit en werd georganiseerd door Erasmus Sport.

Dankzij goede instructies van coach Lars Bijl, warme kleding en een gezond gevoel voor sportiviteit hadden de veertien teams een geweldige tijd op het ijs. Uiteindelijk won het team ‘Curling Tigers’, bestaande uit medewerkers van de afdeling Human Resources.

https://www.youtube.com/watch?v=NqAPet4AmyM&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.