In Beeld: HeartBeat Festival

Maandagavond heerst er op de campus een uitgelaten stemming. Met een mini-reuzenrad, dansende vrouwen op stelten en bekende acts op een groot podium luidt het HeartBeat Festival het academisch jaar feestelijk in.

Beeld: Jack Parker

Grote namen als The Handsome Poets en The Partysquad spelen op een warme maandagavond op een groot podium in het midden van de campus. Hoe verder de avond vordert, hoe drukker het op het afgezette HeartBeat Festivalterrein op de Erasmus Plaza. Als de Partysquad om 21.30 uur het podium betreedt is het full house.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.