Ben je een (pre-)masterstudent? Dan breekt woensdag de meest serieuze dag van de week aan. Exclusief voor jou staat deze dag in het teken van het ontmoeten van mede-masterstudenten, informatie over je studie en je carrière. Er zijn workshops, sprekers en de dag eindigt met een drankje in campuscafé In de Smitse.

Ben je eerstejaars? Dan ga je naar stadion Woudestein naast de campus. Hier kun je je uitleven op het gebied van sport. Houd er rekening mee dat je sporten zult tegenkomen waar je nog nooit van gehoord hebt, dus wie weet ontdek je ook wel verborgen talenten bij jezelf. Heb je echt geen enkel sport-gen in je lichaam? Dan is er ook een chill area.

Sportdag Eurekaweek
De sportdag van de Eurekaweek 2016 Beeld door: Carmen Wijnen

Rotterdam by Night

Na het sporten is er tijd voor meer ontspanning tijdens Playground. Dit feestje vindt plaats naast de Erasmusbrug. Verwacht spelletjes, muziek, lekkernijen en entertainment.

Daarna is het tijd voor een cantus (voor de mensen die hem dinsdag gemist hebben), of voor Rotterdam by Night: uitgaan op verschillende locaties in de binnenstad.

Verder feesten? Traditionele avond

Tijdens de traditionele avond kun je ook terecht bij de studentenverenigingen. Bijvoorbeeld bij het RSG: daar is een optreden van Kraantje Pappie. Laurentius biedt cocktails en pizza op het terras, en vanaf 22.00 uur optredens van Levi Hamerslag, en later op de avond Dio en Diaz & Bruno. Bij SSR begint Partysquad om 23.00 uur. RSC en RVSV bieden ieder hun eigen programma tijdens de traditionele avond: surprise acts bij de heren en onder andere Temptation Island bij de vrouwen.