Ben je weer een beetje bijgekomen van het feest in de Maassilo en heb je je ontbijt achter de kiezen? Dan is het tijd voor de Campusdag.

Het ochtendprogramma bestaat uit een wandeling over de campus, toegesneden op jouw studie. Er is muziek, je bezoekt monumenten, de bibliotheek, de faculty club en campuscafé In de Smitse.

Informatiemarkt en minifestival

Na de lunch begint de informatiemarkt. Overal op de campus staan kraampjes met informatie over campusactiviteiten, verenigingen en stichtingen. Vergeet niet het Breek-uit-je-bubbel-minifestival van Erasmus Magazine te bezoeken op het centrale plein, waar je echte wetenschappers kunt ontmoeten die vertellen over hun onderzoek, en journalisten van EM die vertellen over hun werk.

Om 16.00 uur begint in het Erasmusgebouw het Voorzittersdebat, waarin voorzitters van studentenverenigingen met elkaar in debat gaan over studie- en studentgerelateerde onderwerpen.

De avond biedt twee traditionele onderdelen van de Eurekaweek: de cantus in de M-hal en Rotterdam by Night. Deelname hieraan is verspreid over dinsdag en woensdag, je gids weet waar je elke avond moet zijn.

Verder feesten?

Om 23.00 uur begint in de VIP room de International Student Welcome Party, georganiseerd door ESN-Rotterdam. Bij RSG kun je deze avond genieten van Jayh en Vunzige deuntjes. SSR brengt Girls love DJ’s en Benny Rodrigues naar het podium en bij Laurentius komen Bokoesam en Primo Disco. Het studentencorps heeft een line-up met The Happy Feelings, Cleavage en Laurel & Hardy en bij de NSR komt de jazzgroep Liberati Quartet.