Win een jaar lang een gratis fiets

Like een van onze Facebookpagina's Erasmus Magazine of Erasmus Magazine International en verzeker je van universiteitsnieuws van buiten je filterbubble. Én win een fiets!

Beeld: Win een jaar lang een gratis fiets

Wil je een gratis Swapfiets winnen? Volg dan Erasmus Magazine op Facebook en krijg er onafhankelijk nieuws over jouw universiteit gratis bij.

Like een van onze Facebookpagina’s Erasmus Magazine of Erasmus Magazine International en verzeker je van universiteitsnieuws van buiten je filterbubble. Doe het voor eind augustus en maak kans op een jaar lang een gratis Swapfiets (ter waarde van 144 euro).

Erasmus Magazine verzorgt dagelijks onafhankelijk nieuws over de Erasmus Universiteit. Alles over het studentenleven, wetenschap en dagelijkse beslommeringen op de universiteit komen voorbij.

Win een Swapfiets voor een jaar!Like en win

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »