Welk type student ben jij?

Zoveel nieuwe gezichten, het kan je gaan duizelen als je de eerste stappen op de campus zet. Maar welk type ben jij? Doe de persoonlijkheidsquiz, zodat je na 1 september precies weet in welk hokje je thuishoort.

De corpsbal, de studiebol, de gamer. Zelf ben je natuurlijk niet zo makkelijk in een hokje te stoppen. Dat betekent natuurlijk niet dat anderen jou daar wel in willen stoppen. Wil je weten welk hokje het wordt? Doe dan de quiz ‘Welk type student ben jij?’.

Welk type student ben jij?

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.