https://www.youtube.com/watch?v=4wNOwHHSf7g

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Moet je een grote, sterke man zijn om een ​​rugbyspeler te zijn? Liz Berntsen nodigde zichzelf uit om mee te doen bij de Rotterdamse Studenten Rugby Club (RSRC).

Het leukste rugbyteam van Rotterdam liet zien hoe moeilijk tackelen is, maar ook dat het echt leuk is, zolang je niet gewond raakt. Ook bleek dat ervaring met rugby geen vereiste is om mee te doen. Liz vernam uit de eerste hand dat RSRC de “jonge honden” goed opvangt.

RSRC bestaat al sinds 1968 en de teams spelen zowel competitief als recreatief rugby. Naast het sporten, genieten de spelers vaak samen in hun clubhuis van een drankje, en daar wordt ook regelmatig na de training een diner geserveerd.