Door de grote hack van de website van de Erasmus Universiteit in november is het ook hier op de campus een belangrijk thema geworden: privacy en gegevensbeveiliging. De veiligheid van je gegevens is zowel jóúw verantwoordelijkheid als die van de universiteit. Maar hoe zit het daar precies mee? Doe mee met het onderzoek van EM!

Deelname aan de enquête is anoniem. De gegevens zullen gebruikt worden voor een groot artikel in EM over privacy en databescherming op de universiteit. Opmerkingen die je in de enquête invult kunnen daarin (anoniem) geciteerd worden.

Aanmelden EM Promoteam

Ben je een enthousiaste en betrokken student en heb je zin om een paar uur per maand EM te promoten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
  • Neem vóór het verzenden aub kennis van ons privacybeleid (link opent in nieuw tabblad).