Hoe veilig zijn jouw privégegevens op de universiteit?

Zijn jouw gegevens wel veilig op de universiteit? Maar doe je er zelf ook alles aan om te voorkomen dat jouw privacy niet geschonden wordt? Doe mee aan het onderzoek van EM!

Beeld: Justin / Flickr

Door de grote hack van de website van de Erasmus Universiteit in november is het ook hier op de campus een belangrijk thema geworden: privacy en gegevensbeveiliging. De veiligheid van je gegevens is zowel jóúw verantwoordelijkheid als die van de universiteit. Maar hoe zit het daar precies mee? Doe mee met het onderzoek van EM!

Deelname aan de enquête is anoniem. De gegevens zullen gebruikt worden voor een groot artikel in EM over privacy en databescherming op de universiteit. Opmerkingen die je in de enquête invult kunnen daarin (anoniem) geciteerd worden.

Aanmelden EM Promoteam

Ben je een enthousiaste en betrokken student en heb je zin om een paar uur per maand EM te promoten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.