Waterschade in E-gebouw door lekkende koffieautomaat

Door een lekkage liep in de nacht van donderdag op vrijdag een voorraadkamer onder water. Ook in een naastgelegen werkkamer is schade.

Beeld: Schrijf een brief aan Balkenende

Een probleem met een koffieautomaat in een keuken op de begane grond van het E-gebouw heeft een verdieping lager een kleine ramp veroorzaakt. De aansluiting van de automaat lekte afgelopen nacht water en zette zo een ondergelegen voorraadruimte blank.

Beeld: Schrijf een brief aan Balkenende

In die voorraadruimte stonden voornamelijk spullen van de afdeling Onderwijs, Onderzoek en Studentzaken (OOS) opgeslagen. Enkele dozen zijn door het water uit elkaar gevallen. In een naastgelegen werkkamer konden medewerkers een vloerkleed bij het grof vuil zetten.

De aansluiting van de koffieautomaat is inmiddels gerepareerd. Het water is enige tijd afgesloten geweest in het E-gebouw.

Deel dit artikel