Eurekaweek live: Studentenlevendag

Op de woensdag worden de eerstejaars overweldigd door het marketinggeweld van tientallen verenigingen en organisaties tijdens de informatiemarkt. Gelukkig kan er ook gelounged en gefeest worden.

Beeld: Eurekaweek live: Studentenlevendag

De studentenlevendag begint met de informatiemarkt op de Oude Plantage. Daarna wordt er gelounged en de horizon verbreed tijdens Broaden Your Horizon en Playground. ’s Avonds is er er een kroegentocht.

Rommel verzamelen

Je bent niet op de informatiemarkt geweest als je niet tassen vol plastic pennen, zonnebrillen en andere rommel verzameld hebt. Maar deze chunniii zou wel eens recordhouder zonnebrilverzamelen kunnen zijn.

#eurekaweek is always sunglasses gathering for me. #ew #yay #sunglasses #allofthem

A post shared by Ka-chun Lo (@chunniii) on

Veiligheid voorop

Uiteraard was ook de brandweer en de politie aanwezig op de Informatiemarkt, met de broodnodige voorlichting.

EM zelf aanwezig

Erasmus Magazine was zelf ook van de partij tijdens de markt. Bij de kraam kon je de fiets bewonderen die je als eerstejaars bij EM kan winnen!

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »