De studentenlevendag begint met de informatiemarkt op de Oude Plantage. Daarna wordt er gelounged en de horizon verbreed tijdens Broaden Your Horizon en Playground. ’s Avonds is er er een kroegentocht.

Rommel verzamelen

Je bent niet op de informatiemarkt geweest als je niet tassen vol plastic pennen, zonnebrillen en andere rommel verzameld hebt. Maar deze chunniii zou wel eens recordhouder zonnebrilverzamelen kunnen zijn.

https://www.instagram.com/p/BJNc5fehcIj/

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

Veiligheid voorop

Uiteraard was ook de brandweer en de politie aanwezig op de Informatiemarkt, met de broodnodige voorlichting.

https://twitter.com/jaspervanvugt/status/765864071312863232

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

https://twitter.com/D_Meijndert/status/765850147150565376

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies, daarom kan je de ingesloten media hier niet zien. Ga alsnog akkoord om de media binnen EM te kunnen zien. Lees meer op onze privacy pagina.

EM zelf aanwezig

Erasmus Magazine was zelf ook van de partij tijdens de markt. Bij de kraam kon je de fiets bewonderen die je als eerstejaars bij EM kan winnen!