Foto’s: De Eurekaweek is weer begonnen

Aftrap van de Eurekaweek is ook dit jaar in De Doelen.

Studentenverenigingen wachten tot ze hun club mogen presenteren. Beeld: Foto’s: De Eurekaweek is weer begonnen

Het is eindelijk zover, de Eurekaweek is begonnen. Nog net geen 3000 eerstejaars begonnen hun studententijd in De Doelen.

In het congres- en concertgebouw De Doelen verwelkomde rector magnificus van de Erasmus Universiteit Rotterdam de nieuwe lichting EUR-studenten. Eerst met wat vaderlijk advies: “Studeren is géén nevenactiviteit”, maar Pols eindigde met een positieve noot: “Grote kans dat je hier je levenspartner tegenkomt.”

Nieuw dit jaar waren de theatrale intermezzo’s waarin het leven van een student op kamers – zij het ietwat aangedikt – werd uitgebeeld. Moraal van het verhaal: er wordt aan alle kanten aan je getrokken, kies dan ook je eigen pad.

 

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »