Reyhan Cigdem zet voor jou de leukste feestjes en activiteiten voor studenten op een rij. Ze heeft als derdejaars criminologiestudente al heel wat meegemaakt in Rotterdam. Om alles er uit te halen wat er in zit, is ze altijd overal te vinden, en ook zoveel mogelijk op feestjes. Die passie deelt ze elke week hier met jullie met een persoonlijke selectie van al het leuks dat Rotterdam te bieden heeft.

Chillen op de zondag

sinesun
Deze week bij SINE

Chill Sine is een terugkerend evenement op zondagen in FERRY. Opgericht door drie vrienden die een plek misten waar mensen samenkomen en elkaar kunnen inspireren in een positieve omgeving. Ze wilden deze passie voor zelfontwikkeling, muziek en feestjes uiten en zodoende werd SINE in het leven geroepen. SINE staat voor een sinusgolf en zoals ze het zelf zeggen voor een ‘ vibratie van levensenergie. Het is de vibratie die de harten van mensen openstelt voor het moment en tegelijkertijd mensen meeneemt op avontuur naar hogere energieniveaus’. FERRY is begonnen als een winkel met de leukste hebbedingetjes maar langzamerhand kwam hier verandering in. Het werd steeds meer een plek waar je ook in de avonduren kon komen en een feestje kon pakken. SINE is een van die feestjes.  

Vanaf 16:00 gaat de tent open en kan je er betaalbaar een hapje eten. Daarna is het tijd om te dansen op de muziek die de drie mannen zo inspireert, namelijk techno en house. Dit alles tot een uur of 01:00 zodat je je de volgende dag niet verslaapt en te laat komt op werk of college. Een perfecte afsluiting van je week dus. De events zijn niet elke zondag dus check Facebook even voor de volgende data.

SINE sundays //zondag 17 april van 16.00 tot 01.00 // FERRY  // toegang gratis

Vunzige Deuntjes | Rotterdam

12132475_986600228126172_5821043722787881345_o

Hardst Het vetste feest van deze week vind plaats in Factory 010. Daar vind je drie zalen met een flink aantal top DJ’s die komen draaien deze avond. Hierbij kan je denken aan Washington van Encore, Sean XX van Chips en Mr. Woodcole van Orthogon Wolf. De hosting ligt deze avond in handen van Mella MM en Claudio. Factory 010 bevindt zich op de tiende verdieping van de Maassilo. Er worden daar regelmatig grote feesten gegeven en voor de feestgangers in Rotterdam is dit dan ook een bekende locatie. Het event wat hier plaatsvind deze avond is Vunzige Deuntjes. Zij organiseren regelmatig feestjes op verschillende locaties en dit keer is Rotterdam aan de beurt. De muziek die er wordt gedraaid is elektronisch maar is lastig te benoemen. Hieronder kan je het checken máár een ding is in ieder geval zeker, vunzig is het wel.

Bron: www.youtube.com

Vunzige Deuntjes // vrijdag 15 april van 23.00 tot 05,00 uur // Factory 010// toegang € 10,00