Oud en Nieuw, ik houd er niet zo van. Het is vreselijk druk, de kaarten loeiduur en je moet al weken van te voor bedenken waar je naartoe wilt. Daarom sla ik deze week de grote feesten als ‘Nachtduik’ in Ahoy over en tip ik jullie een aantal intiemere feestjes met aantrekkelijke prijsjes.

30 uur party

EM WEB Céline's Tip BAR Never Ending David Vunk
Beeld door: Bar Rotterdam

In Bar dit jaar de ‘Never Ending Story’, het langst durende feest van het jaar met maar liefst dertig (!!) uur aan party. Dit betekent dat je heel 1 januari feestend doorbrengt en pas weer op 2 januari naar huis gaat. Bar zelf noemt het een ‘minifestival’ met verschillende zalen en dj’s als Hunee, Young Marco en David Vunk. Wat kost dat: 30 euro.

Confetti

EM WEB Céline's Tip Confetti Club
Beeld door: Lizer van hattem

Champaign showers en kilo’s confetti vind je 31 december in Blender tijdens Confetti Club. Ik denk dat ik hier naartoe ga aangezien er niks zo feestelijk is als een confetticanon. Dansen kun je hier ook lekker op ‘verse hits, krakende originals, zwoele slow- burners en feelgood partybangers’ van Beau Zwart, Jeff Solo en CHEZZ. Kaartje:  27,50 euro.

De beuk erin

EM WEB Céline's Tip BahnNYE
Beeld door: Bahn Rotterdam

Als je echt helemaal los wilt gaan dan is Bahn je club. In dit pillenparadijs zonder airco wordt het altijd een wild avondje. Na oud en nieuw sluit de club voorgoed zijn deuren dus de tent wordt compleet afgebroken. Het leukste aan dit feestje is dat je geen kaartjes kunt kopen in de voorverkoop. Dus mocht je onverwacht toch zin hebben om te dansen, voor twee tientjes ben je binnen.