Voetbal kijken bij Panenka en vrolijke dansjes bij Gay Bar

Céline's weekendtips van deze week

Het interieur van Panenka Beeld: Voetbal kijken bij Panenka en vrolijke dansjes bij Gay Bar

De kerstdagen komen eraan en dat betekent ook de winterstop. Bijna een maand lang moeten we wachten op onze jongens uit de eredivisie. Daarom de ultieme hotspot om dit weekend Groningen-Feyenoord te kijken: Panenka. Rotterdams mooiste sportsbar.

De bar is genoemd naar de Panenka-strafschop waarbij de speler doet alsof hij de bal keihard in een hoek gaat schieten maar hem vervolgens met een zachte stift naar binnen werkt. Panenka is ingericht als een gentlemensclub met leren fauteuils, veel hout en een lange bar waar je een mooi glas rum kunt drinken of gewoon een biertje.

Niet alleen voetbal

Naast voetbal is er ook genoeg aandacht voor andere sport zoals het WK handbal op vrijdag waar Nederland speelt tegen Polen. Maar toegegeven de Bundesliga, Premier League en de Serie A zijn wel de belangrijkste wedstrijden dit weekend in de bar.

Helemaal leuk is dat Panenka ook een mini-skybox heeft waar je met tien vrienden naar een wedstrijd kunt kijken. De skybox heeft een eigen tap, net echt.

Helemaal geen zin in voetbal? Vrijdag is in bar de allerlaatste editie van Gay Bar. Vrolijkheid en dansen gegarandeerd. Of bemachtig de laatste kaartjes voor NOW&WOW deze zaterdag in de Maassilo met drie zalen muziek met Jeff Solo en Secret Cinema.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.