Heerlijk avondje in Hoboken en Bahn

Céline's weekendtip: Lekkere feestjes in Hoboken en Bahn

Beeld: Bestemming Onbekend

Aan de Hoornbrekerstraat ligt al enige tijd de winkel ‘Hoboken’ waar je terecht kunt voor mooie vintage bontjassen of design. Ook hield de winkel wel eens stiekem een feestje wat meestal helemaal uit de klauwen liep. De ochtendzon kon de gasten niet naar hun bed  verjagen en iedereen bleef tot elf uur ’s ochtends hangen. Daar gaat Hoboken nu haar specialiteit van maken want er is een gloednieuwe bar gebouwd en Hoboken gaat nu iedere vrijdag open.

Beeld: Hoboken Rotterdam

Vanaf 17.00 uur kun je beginnen met borrelen gevolgd door heerlijk eten. Deze vrijdag: rode poon met sinaasappel en een zoete aardappelstamppot met mangochutney, feta, amandelen en koriander. Een goed bodempje leggen is ook wel nodig want later wordt er gedanst onder leiding van Ted Langenbach, bFake en HEAZ.

Happening van de week dit openingsfeestje!

Beeld: Bahn

Bahn

Komende zaterdag viert Nederland het heerlijk avondje en ook in het nachtleven zal de Sint niet ontbreken. Zo viert Bahn ‘Pakkiesavond’. In het hete technohol achter het oogziekenhuis zal er rijkelijk met pakkies gestrooid worden. Sint komt zelf ook nog even langs. Tevens is dit één van de laatste avonden in Bahn want na tweede Kerstdag en Oud- en Nieuw sluit de club haar deuren.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.