Wie aankomende vrijdag van het Centraal Station naar de Kruiskade loopt, ziet daar de nieuwe pop-upbar ‘Avenue’. De bar is een project van ‘De initiatiefnemers’ bekend van onder meer: Biergarten, Rauwkost en The Suicide Club. Hippe shit dus.

 

EM WEB Céline's Tip Lobby DJ Job

Vrijdag 27 november opent Avenue haar deuren voor ‘De Lobby’. De netwerkborrel voor jonge creatievelingen lag een tijdje op zijn gat maar maakt een comeback door twee maanden elke vrijdag een netwerkfeest te organiseren. Het voordeel van ‘De Lobby’ is het publiek, je hoeft niet boven de 25 jaar te zijn om binnen te komen, geen grijze mannen in pak of alleen maar corporate people. Nee, er komen studenten, vormgevers, dj’s, werkgevers en soms wordt er ook een minister gespot. Een prima feestje dus om je te oriënteren of als je al dat genetwerk zat bent, ongestoord een beetje flirten op de dansvloer. Want er wordt altijd gedanst, wat ook weer een voordeel is. Oké het laatste voordeeltje waarna je er echt niet meer omheen kunt: het is gratis.

Zin in iets minder hippe shit? Zondag 29 november staat ‘Alamo Race Track’ in Rotown. De meest gewaardeerde indierockband uit Nederland heeft een nieuw album ‘Hawks’en speelt die zondag voor het Rotterdamse Publiek.