Ter afsluiting van de Dies werd er op de banen van Erasmus Sport een balletje geslagen door beginnende tennissers. Onder een aangenaam herfstzonnetje was vierdejaars rechtenstudente Yara Rietveld een van de gelukkigen die haar tenniskunsten mocht vertonen; door de meeste potjes te winnen van alle vrouwelijke beginners kwam ze als trotse winnares uit de strijd.

Yara is sowieso lekker sportief bezig, want naast het tennissen is ze bestuurslid van Erasmus Volley: ‘’Een vriendin haalde me over om naast volleybal ook te gaan tennissen. Ik doe het nu net een jaartje, en ik vind het erg leuk!’’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yara serveert Beeld door: Jack Parker

Heb je altijd al willen tennissen, maar twijfel je of je er wel feeling voor hebt? Dan zijn de tennistrainingen en -toernooien van Erasmus Sport voor beginners echt iets voor jou: onder begeleiding van ervaren trainers worden beginnende tennissers de basisbeginselen van het spelletje bijgebracht, op ieder zijn eigen tempo.