Deze zaterdag is het Halloween en daar wordt best wat aan gedaan in de stad. In BAR vieren ze de Dia de los Muertos met Benny Rodrigues en Ben Fresh.

Tijdens dit Mexicaanse feest worden de doden herdacht en schminken de mensen doodskoppen op hun gezicht ook wel sugar skulls genoemd. De avond begint met heerlijk Mexicaans eten en ze serveren de hele avond mezcal, het van agave gestookte broertje van tequila. Hoofdpijn gegarandeerd! Wie een sugar skull geschminkt heeft, krijgt een gratis shotje en mag de 8 euro entree in zijn zak houden.

EM WEB Céline's Tip Keith Haring Kunsthal
Keith Haring

Een iets prijziger feestje maar wonderschone kostuums gegarandeerd tijdens MTC Beauty and the Beast in Annabel. De feesten van Ted Langenbach en Pietra Ligura staan bekend om hun gewaagde dansers en bijzondere dresscodes zoals deze keer: Twin Freaks, Poltergeist Playboy of Hairy Horror Handjob. Geïnspireerd geraakt?

 

 

Liever op stap in je gewone kleding?

Vrijdagavond werken het IFFR, North Sea Jazz en de Kunsthal samen tijdens Mash Up. Tijdens deze avond is de voorpremière van de film Louder than Bombs van regisseur Joachim Trier. Daarna kun je naar de tentoonstelling Keith Haring. The Political Line. En de avond wordt afgesloten met het 25-jarige Britse jazztalent Dominic J. Marshall; hij heeft een speciaal optreden voor bij de tentoonstelling in petto.