Dit weekend opent poppodium Annabel aan de Schiestraat de deuren van haar gloednieuwe concertzaal. De voormalig slettentempel ‘Hollywood’ ging een jaar dicht en hopelijk is de geur van Flugels en kannen sangria er na het verbouwen goed uitgetrokken.

Michel van Annabel: “Vrijdag begint met een borrel in het café om 23:00 uur wordt de grote zaal onthult. Daarna komen de heren van Octave One uit de USA de nacht inluiden en gaan tot de vroege uurtjes door. We verwachten grote drukte en een episch feest.”

EM Web Annabel Octave One

Sneak peek

Donderdagavond was er al een sneak peek met Niko., een bekende feestavond die eerst in de Blender werd gehouden. Niko. en Annabel zoeken het hogerop met een grotere ruimte en heerlijke dj’s als Beau Zwart, Ben Fresh en Jeff Solo.

Zaterdag is er nog een keer Niko. maar dan in samenwerking met Yardbird voor het nieuwe feest ‘Tears’. Twee van Rotterdams meest toonaangevende clubavonden bundelen hun krachten voor een nacht vol warme hiphop, rauwe house en internationale acts als Benji B en Oneman.

Extra tip: Je kunt jezelf op de gastenlijst zetten door op aanwezig te klikken op Facebook. Maar kom wel op tijd want het wordt vreselijk druk.