Erasmus Magazine zoekt enthousiaste en betrokken studenten (m/v) voor ons spiksplinternieuwe EM Promoteam. Dit team is een onderdeel van onze campagne om EM actiever onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers van de universiteit. Help ons de EM nieuwe stijl onder de aandacht te brengen van studenten en medewerkers

We willen je inzetten voor:

  • Het uitdelen van het nieuwe magazine (één of twee keer per maand het Nederlandstalige magazine, en eens per twee maanden de Engelstalige variant), veelal op donderdagmiddag.
  • Andersoortige evenementen/activiteiten door het jaar heen (denk aan het afnemen van een enquête, het nalopen van de EM-bakken op de campus, of helpen tijdens de Eurekaweek)

Als lid van het EM Promoteam krijg je herkenbare EM-kleding, werk je 2-4 uur per maand, krijg je 10 euro per uur, mag je naar de maandelijkse EM-borrel komen, én krijg je op de redactie een kijkje achter de schermen. Een ideale binnenkomer voor als je schrijfambities hebt.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.