Zoek je nog een bijbaantje? Word lid van het EM Promoteam!

Werk! En nog op de campus ook.

Ben jij net zo enthousiast als deze studenten? Kom bij het EM Promoteam! Beeld: Ronald van den Heerik

Erasmus Magazine zoekt enthousiaste en betrokken studenten (m/v) voor ons spiksplinternieuwe EM Promoteam. Dit team is een onderdeel van onze campagne om EM actiever onder de aandacht te brengen bij studenten en medewerkers van de universiteit. Help ons de EM nieuwe stijl onder de aandacht te brengen van studenten en medewerkers

We willen je inzetten voor:

  • Het uitdelen van het nieuwe magazine (één of twee keer per maand het Nederlandstalige magazine, en eens per twee maanden de Engelstalige variant), veelal op donderdagmiddag.
  • Andersoortige evenementen/activiteiten door het jaar heen (denk aan het afnemen van een enquête, het nalopen van de EM-bakken op de campus, of helpen tijdens de Eurekaweek)

Als lid van het EM Promoteam krijg je herkenbare EM-kleding, werk je 2-4 uur per maand, krijg je 10 euro per uur, mag je naar de maandelijkse EM-borrel komen, én krijg je op de redactie een kijkje achter de schermen. Een ideale binnenkomer voor als je schrijfambities hebt.

Deel dit artikel

Wat gebeurt er allemaal op deze universiteit?AgendaLees meer EM-verslaggeefster Tara Lewis vraagt iedere maand aan een thuiswoner: mag ik met je mee? Deze maand stapte ze met T… twitter.com/i/web/status/93183… @ErasmusMagKroegen van RotterdamMeer informatie »