Meer dan honderd promovendi met beurs van China Scholarship Council

Samenwerking loopt nu vijf jaar.

Komend collegejaar komen 25 Chinese onderzoekers naar de Erasmus Universiteit Rotterdam om hier hun promotieonderzoek te doen met een beurs van het China Scholarship Council (CSC). Daarmee komt het totaal aantal promovendi in Rotterdam met zo’n beurs op meer dan honderd.

Vijf jaar geleden kwamen de eerste zeven Chinese promovendi met een CSC-beurs naar de Erasmus Universiteit. Met de 25 promovendi die in september starten, komt het totaal aantal promovendi uit dit programma uit op 101. Acht Chinese promovendi uit het programma hebben inmiddels hun doctorstitel aan de Erasmus Universiteit behaald.

De samenwerking tussen CSC en de Erasmus Universiteit ging in 2009 van start en werd in 2013 met vier jaar verlengd.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.