Speciale ‘inflight magazine’-editie van EM, in twee talen

Extra dikke editie voor de reis naar je vakantiebestemming

De nieuwe EM is uit! Speciaal voor de zomer brengt EM je een inflight magazine, een extra dikke editie met lekker veel verhalen over reizen per vliegtuig.

Maar anders dan in de meeste vliegtuigmagazines gaat er in deze EM ook wel eens iets verkeerd. Want vliegen is -volgens sommigen tenminste – helemaal niet leuk. Anderen hebben vliegangst of mijmeren over de jaren 80, toen vliegen nog voor de elite was. En bovendien kun je van alles oplopen, van slaaptekort tot SARS.

Een baan om jaloers op te worden

Voor de minder gefortuneerde student die geen ticket kan betalen, biedt EM #15 ook van alles. Lees bijvoorbeeld wat voor bijzondere vakantiebaantjes sommige medestudenten doen, of hoe je helemaal gratis naar de Balkan of Italië kan reizen.

Rotterdam, en de Erasmus Universiteit, is zelf ook een bestemming voor studenten. Waar komen ze vandaan? Ze komen letterlijk vanuit de hele wereld naar ons toe. Bekijk de kaart!

In deze editie van EM zijn alle artikelen, net als in een echt inflight magazine, zowel in het Nederlands als het Engels afgedrukt.

Lees de EM online of haal hem uit de bakken op de campus. (pdf-versie)

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.