De Rotterdamse tak van Stukafest, het jaarlijkse studentenkamerfestival in veertien studentensteden, heeft het programma voor 2015 rond.

Op donderdag 12 februari worden twaalf studentenkamers omgetoverd tot een tijdelijk podium voor muziek, literatuur, theater, kunst, film en cabaret. Je kunt bijvoorbeeld Sir James, een band die dit jaar de halve finale van de Grote Prijs van Nederland haalde, bewonderen. Of de snoeiharde semi-punkband Orgaanklap. Cabaret is er van stand-up comedian Howard Komproe, en van de Canadees Neil Robinson, die het dagelijkse Hollandse leven op de hak neemt. Breaking Ground brengt korte studentenfilms en je kunt ook nog luisteren naar de Rotterdamse schrijver Gino van Weenen.

In drie verschillende rondes kun je langs drie verschillende kamers fietsen en drie verschillende acts bekijken. Alle studentenkamers van dit jaar liggen in Rotterdam West. Het eindfeest is dit jaar in Rotown op de Nieuwe Binnenweg.

Op 17 januari vindt er een kick-off plaats in The Student Hotel. Kaarten voor Stukafest zullen naast de online verkoop ook daar te verkrijgen zijn. De kaartverkoop start op 6 januari. Bekijk de website van Stukafest voor het hele programma. TF